PRISNI 7 SEKONDA

Dangal

Edhe pse ishte kampjon në mundje Mahavir u detyrua nga familja e tij të largohej nga ky sport pasi nuk kishte fitime monetare, Mahavir kishte fituar shumë medalje por ëndrra e tij e madhe ishte të fitonjë medalje argjendi për shtetin e tij, pas dorëheqjes ai shpreson të ketë një djalë që në të ardhmen që të përmbushe ëndrrën e tij, por atij i lindin 4 vajza rresht dhe duket që shpresa e tij është e pamundur…  (Nga stafi: Ky film është bazuar në ngjarje të vërtetë që ka ndodhur ne Indi në vitin 2010)

Koha: 161 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

Shtaro Demirel

at 5:28 pm

Donte medalje ari o mjeshter jo argjendi