Danger Close (2019)

Në gusht të 1966, në një plantacion në Vietnam të quajtur Long Tan, 108 ushtarë të rinj dhe pa përvojë nga Australia dhe Zelanda e Re luftojnë për mbijetesë kundrejt 2500 ushtarëve të Vietnamit verior dhe vietkong.

Koha: 118 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *