PRISNI 7 SEKONDA

Danny Collins

Frymëzuar nga një histori e vërtetë. Al Pacino luan rolin e yllit të rokut në vitet ’70, Deni Kollins, i cili nuk hiqte dot dorë nga droga. Por, kur menaxheri i tij zbulon një letër 40-vjeçare që ia kishte shkruar Xhon Lenoni, ai vendos të ndryshojë drejtim dhe niset në një udhëtim për të rigjetur familjen e tij dhe për të nisur aktin e dytë në jetë…

Koha: 106 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *