Dark Waters (2019)

Kjo histori tregon luftën e një avokati të thjesht dhe të familjeve të një komuniteti në Virxhinian Perëndimore që luftuan me vite kundër një prej kompanive më të mëdhaja kimike në Amerikë për të mbrojtur jetët e tyre dhe për të vendosur drejtësinë.

Koha: 126 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *