PRISNI 7 SEKONDA

Darkman II: The Return of Durant

Rikthehen Njeriu i Errësirës dhe Duranti. Këtë herë, Duranti ka në plan të marrë përsipër tregtinë e drogës të qytetit duke përdorur armatime të teknologjisë së lartë. Njeriu i Errësirës duhet të ndërhyje për ta ndaluar Durantin një herë e përgjithmonë.

Koha: 93 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *