The Diary Of Anne Frank (2016)

Në vitin 1940 Gjermania pushtoi Holandën dhe së shpejti filluan të aplikojnë ligje anti-hebrenjve. Ana Frank shkruajti në ditarin e saj çdo gjë që i ndodhi familjes së saj gjatë dy viteve të fshehur në errësirë.

Koha: 128 min