Dassehra (2018)

Kjo është historia e një polici të ndershëm i cili është i rrethuar nga rrethana të pafavorshme. Është një film emocionues i drejtuar nga krimi dhe politika. Filmi sillet rreth sfondit të një shteti politikisht të pa qëndrueshëm, i cili tregon rrjetin e mafias së një politikani, një vend krimesh serioze, politikanësh dinakë, kriminelë të mjerueshëm.

Koha: 131 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *