Dave Made a Maze (2017)

Dejv, një artist me një karrierën të dështuar, ndërton një labirint gjigant prej kartoni në dhomën e tij të ndenjes. Kur grackat, kurthet dhe krijesat do të marrin jetë gjërat do të bëhen interesante.

Koha: 80 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *