Daylight Robbery (2008)

Alex organizon një plan ambicioz për të vjedhur miliona nga paratë që grumbullohen në kasafortat nëntokësore të London Exchange Bank. Lucky, Matty, Terry, Chubby, Norman dhe Jay janë pjesë e bandës së tij të grabitësve. Duke krijuar alibinë perfekte, banda regjistrohet për një fluturim dhe bashkohet me mijëra mbështetës të Anglisë që janë pjesë eksodit masiv në Turneun e Kupës së Botës në Gjermani.

Koha: 99 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *