Daylight’s End (2016)

Vite pasi një fatkeqësi shkatërron planetin dhe e kthen pjesën më të madhe të njerëzimit në kafshë të uritura në gjak, një udhëtar ndihmon një grup të mbijetuarish të shpëtojnë veten.

Koha: 105 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *