Dead Snow 2: Red vs. Dead

Nëse dita më e keqe e jetës tuaj do të përbëhej nga një vrasje aksidentale e të dashurës tuaj me një sëpatë, me një rrethore prej zinxhiri rreth krahut tuaj, dhe me shikimin e një tmerri se si miqtë tuaj më të afërt janë gllabëruar nga një batalion i mumjeve naziste, ju do të duhet të pranoni se gjërat mund të shkonin edhe më keq. Në rastin e Martinit, ky ishte vetëm fillimi.

Zhanri: AksionHorrorKomedi

Drejtori:

Shteti: , , ,

Koha: 100 min

Realizimi:

IMDb: 6.9

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *