Deep (2017)

Kur një oktapod lozonjar i quajtur Dip fut në telashe koloninë e peshqve në të cilën bën pjesë, udhëheqësi i saj i rreptë e urdhëron Dipin të shkojë të kërkojë ndihmë. Së bashku me miqtë e tij, një karkalece gazmore dhe një peshk ndriçues jo shumë të zgjuar, Dipi niset në një udhëtim fantastik dhe të rrezikshëm përmes qytetesh të fundosura dhe anijesh të mbytura ku takon krijesa guximtare dhe armiq të frikshëm.

Koha: 92 min