PRISNI 7 SEKONDA

Deep Impact

Zbulimi i një komete gjigante bën që vendet e botës të bashkëpunojnë për shpëtimin e planetit. Jetët e njerëzve ndërthuren teksa të gjithë besojnë se po jetojnë momentet e fundit në tokë dhe heronj të ndryshëm shfaqen në këtë situatë të rrezikshme.

Koha: 120 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *