PRISNI 7 SEKONDA

Defiance

Vëllezërit hebrik të pushtuar nga nazistët e Evropës Lindore shpëtojnë duke ikur në pyjet Belarussian, ku ata bashkohen me luftëtarët e rezistencës ruse dhe përpiqen për të ndërtuar një fshat në mënyrë për të mbrojtur veten dhe rreth 1,000 hebrenj që nuk munden të luftojnë.

Koha: 137 min

Serveri Gjuha Kualiteti Linku

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *