Definitely, Maybe (2008)

Një këshillues politik mundohet t’i shpjegojë divorcin dhe marrëdhëniet e tij të mëparshme vajzës së tij 11-vjeçare.

Koha: 112 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *