Delibal (2015)

Dy të rinjë të cilët dashurohen me njëri tjetrin Baris dhe Füsun.. Baris një djalosh energjik i shkelqyer në raport me të tjerët, i dashuruar marrëzisht me Füsun nje vajzë që kishte jetuar gjithë jetën se si të bëjë karrier… Të dy mundohen që ti japin një drejtim jetës së tyre e cila gjendet mes dashurisë dhe karrieres..Të dashuruar tej mase jetonin së bashku të qeshura, surpriza, të qajtura, momente të hidhura, gjitha që një lidhje mes dy të rinjsh mund ti ketë por Baris fillon të ketë probleme me veten një sëmundje e cila shpesh herë e dërgonte atë jasht kontrollit duke i humbur aj shpirti optimist qe ai kishte.

Koha: 117 min