Deliha 2 (2018)

Kthehet Zeliha-ja: E çmendur dhe e çiltër si kurrë më parë, ajo ende e fut veten në të gjitha llojet e telasheve. Duke kërkuar dashuri në filmin e parë, Zeliha tani është pas një karriere në vazhdim, pasi ëndërron të bëhet kuzhiniere dhe fillon të punojë në një restorant luksoz. A do të bëhen më në fund ëndrrat e Zeliha-së, apo bota e vërtetë do ta thyejë zemrën e saj dhe do ta zhgënjejë atë?

Koha: 106 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *