Deliha (2014)

Historia e Zelihasë së çmendur fillon një ditë kur ajo shkon te një fallxhor me miqtë e saj. Të njëjtën ditë, Xhemali dhe vëllai i tij i pashëm, Xhemili, hapin një studio fotografish në lagje dhe gjërat bëhen komikisht të ndërlikuara.

Koha: 107 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *