Demon Slayer: Mugen Train (2021)

Pasi familja e tij u vra brutalisht dhe motra e tij u shndërrua në një demon, Tanjiro zotohet si vrasësi i demonëve. Ai dhe shokët e tij fillojnë një mision të ri në bordin e Trenit Mugen, drejt një rruge të dëshpërimit.

Koha: 117 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *