Depraved (2019)

Një kirurg fushe deluziv i cili vuan nga stresi post-traumatik krijon një njeri nga disa pjesë të ndryshme trupi dhe e sjell në jetë në një papafingo në Bruklin.

Koha: 114 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *