Despicable Me (2010)

Kur një tru kriminal përdor tre vajza jetime si pengje për një skemë të madhe, ai gjen dashurinë e tyre dhe kjo e bën atë të ndryshojë thellësisht për më mirë.

Koha: 95 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *