Detective Chinatown 2 (2018)

Detektivët Çin Fong dhe Tang Ren shkojnë në Nju Jork për të marr pjesë në Garën Botërore të Detektivëve. Ata duhet të kapin vrasësin serial për të fituar çminim e madh dhe vendin e parë si detektivët më të mirë.

Koha: 121 min