Dhadak (2018)

I vendosur në Rajasthan, kjo histori dashuri tregon se si protagonistët përballen me vështirësitë prej ndryshimeve të nivelit ekonomik dhe familjar…

Koha: 138 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *