Dhoom 2 (2006)

Njeriu i cili njihet tashmë nga të gjithë me nofkën “A” është një hajdut sy patrembur i cili vjedh objekte të vlefshme dhe të kushtueshme, ai vendos të bashkpunoje me një vajzë që ai e ka qef por e cila nuk mund të besohet. Nën gjurmët e tyre janë vënë tre oficerë policie të cilët po i ndjekin për ti kapur.

Koha: 152 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *