PRISNI 7 SEKONDA

Dil Bechara

Historia mes dy të sëmurëve me kancer dhe dashurisë mes tyre. Bazuar në librin e suksesshëm të Xhon Grinit “Faji i yjeve tona”.

Koha: 101 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *