Diplomacy (2014)

Gjenerali i Hitlerit, Von Choltitz, merr urdhër për të shkatërruar Parisin. Choltitz ka në plan të sulmojë monumentet e qytetit dhe të përmbytë lumin Sena, por një diplomat suedez i quajtur Raoul Nordling përpiqet ta ndalojë…

Koha: 84 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *