"Rebecca Zlotowski"
HD An Easy Girl a.k.a Une Fille Facile (2019) 2019 5.5
An Easy Girl a.k.a Une Fille Facile (2019)
An Easy Girl a.k.a Une Fille Facile (2019)

An Easy Girl a.k.a Une Fille Facile (2019)

Dramë Komedi  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
An Easy Girl a.k.a Une Fille Facile (2019)
HD
IMDb: 5.5
92 min

Naima është 16 vjeç dhe jeton në Kanë. Ka zgjedhur verën për të vendosur se ç’do të bëjë me jetën e saj. Më pas, kushërira e saj Sofia, me stilin…

Country:
Genre: Dramë, Komedi