"Reese Eveneshen"
Defective (2017)
HD
IMDb: 3.6
101 min

Në të ardhmen e afërt, një shtet jeton nën mbikëqyrjen e një korporate të ligë, që ushtron grushtin e hekurt mbi njerëzit dhe që ka qëllime të pushtojë planetin. Një…

Country: