"Rémi Bezançon"
HD A Happy Event (2011) 2011 6.6
A Happy Event (2011)
A Happy Event (2011)

A Happy Event (2011)

Dramë Komedi  2011 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
A Happy Event (2011)
HD
IMDb: 6.6
107 min

Dy të rinj, të sapo-njohur, vendosin të bëjnë një fëmijë bashkë. Pasioni që i bashkonte sa vjen dhe pakësohet me ardhjen në jetë të vajzës së tyre. Të dy e…

Country: ,
Genre: Dramë, Komedi