"Renato De Maria"
HD The Ruthless (2019) 2019 6.2
The Ruthless (2019)
The Ruthless (2019)

The Ruthless (2019)

Dramë Krim  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
The Ruthless (2019)
HD
IMDb: 6.2
111 min

Santo Ruso e filloi jetën si një djalë i thjesht province për t’u shndërruar më vonë në një bos krimi. Duke filluar me vjedhjet, rrëmbimet, vrasjet dhe droga, Santo i…

Country: ,
Genre: Dramë, Krim