"Rene Eller"
HD Wij (2018) 2018 5.7
Wij (2018)
Wij (2018)

Wij (2018)

Dramë  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
Wij (2018)
HD
IMDb: 5.7
100 min

(+18) Me dëshirën për të kaluar një verë të jashtëzakonshme, një grup të rinjsh fillon të bëjë lojëra të çuditshme, duke kaluar kufirin midis të mirës dhe të keqes dhe…

Genre: Dramë