"Rene Perez"
HD Death Kiss (2018) 2018 5.9
Death Kiss (2018)
Death Kiss (2018)

Death Kiss (2018)

Thriller  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.9
Death Kiss (2018)
HD
IMDb: 5.9
87 min

Një njeri me një të kaluar misterioze shkon në një qytet të infektuar nga krimi dhe terrori. Ai e merr ligjin në duart e veta, që të shpëtojë njerëz të…

Country:
Genre: Thriller