"Renny Harlin"
Cliffhanger (1993)
HD
IMDb: 6.4
113 min

Një vjedhje e dështuar në ajër përfundon në grupe të ndyshme që kërkojnë valixhe me para në majë të maleve Roki.

Country: , ,
HD 12 Rounds (2009) 2009 5.6
12 Rounds (2009)
12 Rounds (2009)

12 Rounds (2009)

Aksion Krim Thriller  2009 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
12 Rounds (2009)
HD
IMDb: 5.6
108 min

Detektivi Deni Fisher zbulon se një vrasës që ka arrestuar në të shkuarën, i rrëmben të dashurën dhe për ta shpëtuar duhet të kaloje 12 fazat e sfidës që i…

Country:
HD The Long Kiss Goodnight (1996) 1996 6.8
The Long Kiss Goodnight (1996)
The Long Kiss Goodnight (1996)

The Long Kiss Goodnight (1996)

Aksion Krim Mister Thriller  1996 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
The Long Kiss Goodnight (1996)
HD
IMDb: 6.8
121 min

Një gruaje që vuan nga amnezia fillon t’i kthehet kujtesa pasi telashet nga e shkuara e saj e gjejnë përsëri.

Country:
HD 5 Days of War (2011) 2011 5.6
5 Days of War (2011)
5 Days of War (2011)

5 Days of War (2011)

Dramë Luftë  2011 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
5 Days of War (2011)
HD
IMDb: 5.6
113 min

Një drame e vendosur në luftën ndermjet Rusisë dhe Gjeorgjisë dhe e përqendruar të një gazetar amerikan, kameramani i tij, dhe një gjeorgjian vendas.

Country: ,
Genre: Dramë, Luftë
HD The Legend of Hercules (2014) 2014 4.2
The Legend of Hercules (2014)
The Legend of Hercules (2014)

The Legend of Hercules (2014)

Aksion Aventurë  2014 Shiko tani
Vlersimi: 4.2
The Legend of Hercules (2014)
HD
IMDb: 4.2
99 min

Në Greqinë e lashtë, një mbretëreshë i dorëzohet epshit të Zeusit për të lindur një djalë që do të rrëzojë sundimin tiranik të mbretit dhe do të risjellë paqen në…

Country: , ,
Skiptrace (2016)
HD
IMDb: 5.7
107 min

Një detektiv nga Honk Kongu me ndihmën e një kumarxhiu amerikan vihen në ndjekje të një krimineli të njohur kinez…

Country: , ,
HD Devil’s Pass (2013) 2013 5.7
Devil’s Pass (2013)
Devil’s Pass (2013)

Devil’s Pass (2013)

Mister Thriller  2013 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
Devil’s Pass (2013)
HD
IMDb: 5.7
100 min

Pesë studentë shkojnë në vendngjarjen e aksidentit të njohur si “aksidenti i kalimit Diatlov”, për të filmuar një dokumentar rreth tij, por ngjarjet marrin një kthesë të papritur kur ata…

Country: , ,
HD Die Hard 2 (1990) 1990 7.2
Die Hard 2 (1990)
Die Hard 2 (1990)

Die Hard 2 (1990)

Aksion Thriller  1990 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Die Hard 2 (1990)
HD
IMDb: 7.2
124 min

Xhon MekKlejn përpiqet të evitoj një katastrofë në të cilën ka dorë një njësi ushtarake mashtruese në Aeroportin Ndërkombëtar Dallas në Uashington D.C.

Country:
HD Deep Blue Sea (1999) 1999 5.9
Deep Blue Sea (1999)
Deep Blue Sea (1999)

Deep Blue Sea (1999)

Aksion Horror Thriller  1999 Shiko tani
Vlersimi: 5.9
Deep Blue Sea (1999)
HD
IMDb: 5.9
105 min

Gjatë një eksperimenti me peshkaqenët për sëmundjen e trurit, ata bëhen shumë të zgjuar dhe arrijnë të shpëtojnë.

Country: ,