"Rian Johnson"
Knives Out (2019)
HD
IMDb: 7.9
130 min

Një detektiv heton mbi vrasjen e kryetarit të një familjeje eksentrike dhe luftarake.

Country:
HD Star Wars: The Last Jedi (2017) 2017 7.0
Star Wars: The Last Jedi (2017)
Star Wars: The Last Jedi (2017)

Star Wars: The Last Jedi (2017)

Aksion Aventurë Sci-fi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Star Wars: The Last Jedi (2017)
HD
IMDb: 7.0
152 min

Rei zhvillon aftësitë e saj të sapozbuluara me udhëzimin e Luk Skajuokërit, i cili është i pavendosur nga forca e fuqive të saj. Ndërkohë, Rezistenca përgatitet për betejën me Urdhrin…

Country:
The Brothers Bloom (2008)
HD
IMDb: 6.8
114 min

Gjatë gjithë jetës së tyre, vëllezërit Stiven dhe Blum kanë perfeksionuar artin e mprehtë të mashtrimit. Tani, ata janë gati për një punë të fundit spektakolare – të joshin Penelopën,…

Country:
Looper (2012)
HD
IMDb: 7.4
113 min

Në të ardhmen, edhe pse udhëtimi në kohë është i mundur, përdorimi bëhet vetëm në mënyrë të jashtëligjshme. Kur mafia kërkon të eliminojë dikë, ata e dërgojnë viktimën 30 vjet…

Country: ,