"Ricardo Curtis"
Next Gen (2018)
HD
IMDb: 6.6
106 min

Miqësia me një robot sekret, e kthen jetën e një vajze të vetmuar në një aventurë mahnitëse. Të dy do të përballenme njerëz të këqij, robotë të ligj dhe me…

Country: , ,
Ice Age: The Great Egg-Scapade (2016)
HD
IMDb: 5.9
25 min

Kur Sidi fillon punë si kujdestar vezësh, nuk e di që një armik i vjetër ka plane të tjera. Mashtrimet çojnë te gjuetia e parë e vezëve dhe krijimin e…

Country: