"Richard Boddington"
HD An Elephant’s Journey (2017) 2017 5.1
An Elephant’s Journey (2017)
An Elephant’s Journey (2017)

An Elephant’s Journey (2017)

Aventurë Dramë Familjar  2017 Shiko tani
Vlersimi: 5.1
An Elephant’s Journey (2017)
HD
IMDb: 5.1
87 min

Një djalë jetim i humbur dhe një elefant gjigant do të bëhen një skuadër për të rrëzuar një bandë gjuetarësh elefantësh të jashtëligjshëm.

HD Against the Wild II: Survive the Serengeti (2016) 2016 4.6
Against the Wild II: Survive the Serengeti (2016)
Against the Wild II: Survive the Serengeti (2016)

Against the Wild II: Survive the Serengeti (2016)

Aventurë  2016 Shiko tani
Vlersimi: 4.6
Against the Wild II: Survive the Serengeti (2016)
HD
IMDb: 4.6
91 min

Vëlla dhe motër të humbur në botën e egër të Afrikës duhet të mësohen të bashkojnë fuqitë për të mbijetuar.

Genre: Aventurë