"Richard Curtis"
About Time (2013)
HD
IMDb: 7.8
123 min

Në moshën 21 vjeçare, Timi zbulon se mund të udhëtojë në kohë dhe të ndryshojë atë çfarë ndodh dhe ka ndodhur në jetën e tij. Vendimet për të bërë botën…

Country:
HD Love Actually (2003) 2003 7.6
Love Actually (2003)
Love Actually (2003)

Love Actually (2003)

Dramë Komedi Romancë  2003 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
Love Actually (2003)
HD
IMDb: 7.6
135 min

Një histori  ndërthurur e marrëdhënieve të dashurisë, protagonistet e kësaj historie janë çifte shume të ndryshëm nga njeri tjetri: këto histori kane të përbashkëte faktin qe zhvillohen njëkohësisht, duke nisur…

Country: , ,