"Richard Donner"
Maverick (1994)
HD
IMDb: 7.0
127 min

Bret Maverik, në nevojë për para për një garë pokeri, përballet me incidente dhe sfida të ndryshme komike, përfshirë edhe një hajdute magjepsëse.

Country:
16 Blocks (2006)
HD
IMDb: 6.6
102 min

Një polic i moshuar i alkoolizuar ka për detyrë të shoqërojë një dëshmitar nga komisariati i policisë në gjykatë. Ka persona të dhunshëm me qëllime mizore që duan t’i ndalojnë…

Country: ,
Lethal Weapon 4 (1998)
HD
IMDb: 6.6
127 min

Me moshën e vjetër që u rëndon në kurriz dhe problemet e tyre në jetën e përditshme, oficerët e policisë, Mërtof dhe Rigs, duhet të përballen me Triadat kineze që…

Country:
Lethal Weapon 3 (1992)
HD
IMDb: 6.7
118 min

Martin Rigs dhe Roxher Murtazh ndjekin një ish polic i cili përdor njohuritë e tij policore për të vjedhur dhe shitur armë dhe municione për bandat vendase.

Country:
HD Lethal Weapon 2 (1989) 1989 7.2
Lethal Weapon 2 (1989)
Lethal Weapon 2 (1989)

Lethal Weapon 2 (1989)

Aksion Krim Thriller  1989 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Lethal Weapon 2 (1989)
HD
IMDb: 7.2
114 min

Rigsi dhe Murtagu vihen në ndjekje të disa diplomatëve që përdorin imunitetin e tyre për t’u marrë me aktivitete kriminale. Rigsi zbulon të vërtetën mbi vdekjen e gruas së tij.

Country:
HD Lethal Weapon (1987) 1987 7.6
Lethal Weapon (1987)
Lethal Weapon (1987)

Lethal Weapon (1987)

Aksion Krim Thriller  1987 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
Lethal Weapon (1987)
HD
IMDb: 7.6
109 min

Një polic veteran, Murtagu, ka partner oficerin më të ri, vetëvrasës, Rigsin. Ata kanë një gjë të përbashkët: urrejnë të punojnë në grup. Tani ata duhet të mësojnë të punojnë…

Country:
HD Scrooged (1998) 1988 7.0
Scrooged (1998)
Scrooged (1998)

Scrooged (1998)

Dramë Fantazi Komedi  1988 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Scrooged (1998)
HD
IMDb: 7.0
101 min

Historia klasike e Krishtlindjeve nga Dikens. Ditën e Krishtlindjeve Frenk do të vizitohet nga tre fantazma të cilat do e bëjnë të ndërrojë mendim për mbrëmjen e Krishtlindjeve.

Country: