"Richard Glatzer"
HD Still Alice (2014) 2014 7.5
Still Alice (2014)
Still Alice (2014)

Still Alice (2014)

Dramë  2014 Shiko tani
Vlersimi: 7.5
Still Alice (2014)
HD
IMDb: 7.5
101 min

Ellis Houland është një profesore e shquar e gjuhësisë, e cila fillon të harroj fjalët. Ajo jeton një jetë të lumtur, e martuar dhe me tre fëmijë të rritur. Por…

Country: , ,
Genre: Dramë