"Richard Linklater"
HD Where’d You Go, Bernadette (2019) 2019 6.5
Where’d You Go, Bernadette (2019)
Where’d You Go, Bernadette (2019)

Where’d You Go, Bernadette (2019)

Dramë Komedi Mister  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
Where’d You Go, Bernadette (2019)
HD
IMDb: 6.5
109 min

Ish-arkitektja e talentuar Bernadet Foks duket se i ka të gjitha: një shtëpi të bukur në Siatëll, një burrë të suksesshëm e të dashur dhe një vajzë adoleshente, nxënëse e…

Country:
HD Last Flag Flying (2017) 2017 6.8
Last Flag Flying (2017)
Last Flag Flying (2017)

Last Flag Flying (2017)

Dramë Komedi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
Last Flag Flying (2017)
HD
IMDb: 6.8
125 min

Tridhjete vite pasi kane sherbyer se bashku ne Vietnam, Leri Sheperd(Dok) bashkohet me miqte e tij te vjeter nga marina, Sal Nealon dhe Reverand Richard Mueller per te varrosur djalin…

Country:
Genre: Dramë, Komedi
HD Everybody Wants Some!! (2016) 2016 6.9
Everybody Wants Some!! (2016)
Everybody Wants Some!! (2016)

Everybody Wants Some!! (2016)

Komedi  2016 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
Everybody Wants Some!! (2016)
HD
IMDb: 6.9
117 min

Një grup lojtarësh bejzbolli të universitetit lundrojnë nëpër liritë dhe përgjegjësitë e moshës së tyre të rritur pa mbikëqyrje.

Country:
Genre: Komedi
HD Boyhood (2014) 2014 7.9
Boyhood (2014)
Boyhood (2014)

Boyhood (2014)

Dramë  2014 Shiko tani
Vlersimi: 7.9
Boyhood (2014)
HD
IMDb: 7.9
165 min

Filmi tregon jetën e një djaloshi duke kaluar nëpër fazat e jetës, deri tek adoleshenca e tij. Veçantia e këtij filmi është se ka filluar së xhiruari qysh në vitin…

Country:
Genre: Dramë
HD Before Midnight (2013) 2013 7.9
Before Midnight (2013)
Before Midnight (2013)

Before Midnight (2013)

Dramë Romancë  2013 Shiko tani
Vlersimi: 7.9
Before Midnight (2013)
HD
IMDb: 7.9
109 min

Xhesi dhe Selina kanë shkuar me pushime në jug të Peloponesit. Por historia e tyre është më e ngarkuar se kaq. Brenda një dite shprehen të gjitha ndjenjat, problemet, vështirësitë…

Country: ,
Before Sunrise (1995) 1995 8.1
Before Sunrise (1995)
Before Sunrise (1995)

Before Sunrise (1995)

Dramë Romancë  1995 Shiko tani
Vlersimi: 8.1
Before Sunrise (1995)
IMDb: 8.1
101 min

Dy të rinj takohen në një tren në Evropë, dhe kalojnë një mbrëmje së bashku në Vjenë. Fatkeqësisht, të dy e dinë se kjo ndoshta do të jetë nata e…