"Richard Schenkman"
HD The Man from Earth (2007) 2007 7.9
The Man from Earth (2007)
The Man from Earth (2007)

The Man from Earth (2007)

Dramë Sci-fi  2007 Shiko tani
Vlersimi: 7.9
The Man from Earth (2007)
HD
IMDb: 7.9
87 min

Një festë lamtumire për Profesor Xhon Oldman papritur shndërrohet në një pyetësor, pasi akademiku i dalë në pension u rrëfen kolegëve të tij se ai nuk plaket kurrë dhe ka…

Country:
Genre: Dramë, Sci-fi