"Richard Stanley"
HD Color Out of Space (2019) 2019 6.2
Color Out of Space (2019)
Color Out of Space (2019)

Color Out of Space (2019)

Horror Sci-fi  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Color Out of Space (2019)
HD
IMDb: 6.2
111 min

Një fermë e izoluar është goditur nga një meteorit i çuditshëm i cili ka pasoja apokaliptike dhe vdekjeprurëse për familjen që jeton atje dhe ndoshta për të gjithë botën.

Country: , ,
Genre: Horror, Sci-fi