"Richard Starzak"
Shaun the Sheep Movie (2015)
HD
IMDb: 7.3
85 min

Kur Shoni vendos të marrë një ditë pushim dhe të bëjë pak qejf, përballet me më tepër aksion nga ç’priste. Një bashkim me fermerin, një karavan dhe një kodër të…

Country: , ,