"Richard Thorpe"
The Wizard of Oz (1939)
HD
IMDb: 8.0
102 min

Doroti Gejl largohet nga Kansas nëpërmjet një uragani dhe dërgohet në tokën e Ozit. Aty ajo do të zërë miq të rinj të cilët do ta ndihmojnë të kthehet sërish…

Country: