"Rick Morales"
HD Batman vs. Two-Face (2017) 2017 6.1
Batman vs. Two-Face (2017)
Batman vs. Two-Face (2017)

Batman vs. Two-Face (2017)

Aksion Animuar Komedi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Batman vs. Two-Face (2017)
HD
IMDb: 6.1
72 min

Gjysma e fytyrës së avokatit të Gothamit digjet me acid dhe kryen një sërë krimesh të bazuara në numrin 2. Të gjitha veprimet e tij bazohen në hedhjen e një…

Country: