"Rick Roberts"
HD The Eastern Front (2020) 2020 3.4
The Eastern Front (2020)
The Eastern Front (2020)

The Eastern Front (2020)

Luftë  2020 Shiko tani
Vlersimi: 3.4
The Eastern Front (2020)
HD
IMDb: 3.4
110 min

Kjo është historia e një grupi ushtarësh gjermanë që përpiqen të bashkohen me ushtrinë e tyre gjatë luftës së dytë botërore. Një histori tradhtie, gjaku dhe dashurie që tregon që…

Country:
Genre: Luftë