"Ricky Gervais"
HD The Invention of Lying (2009) 2009 6.4
The Invention of Lying (2009)
The Invention of Lying (2009)

The Invention of Lying (2009)

Fantazi Komedi Romancë  2009 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
The Invention of Lying (2009)
HD
IMDb: 6.4
100 min

Është një botë ku të gjithë thonë vetëm të vërtetën dhe çdo gjë që ato mendojnë. Mark Bellison është një skenarist që do të pushohet dhe është i dashuruar me…

Country:
HD Special Correspondents (2016) 2016 5.8
Special Correspondents (2016)
Special Correspondents (2016)

Special Correspondents (2016)

Komedi  2016 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
Special Correspondents (2016)
HD
IMDb: 5.8
101 min

Një gazetari në radio dhe teknikut të tij, u del situata nga duart kur ata kurdisin një skemë për të falsifikuar rrëmbimin e tyre në Amerikën e Jugut, ndërkohë që…

Country: , ,
Genre: Komedi