"Ritesh Batra"
HD The Sense of an Ending (2017) 2017 6.3
The Sense of an Ending (2017)
The Sense of an Ending (2017)

The Sense of an Ending (2017)

Dramë Mister  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
The Sense of an Ending (2017)
HD
IMDb: 6.3
108 min

Antoni Uebsterit do t’i lihet një ditar nga testamenti i një gruaje, të cilën e ka pas njohur para shumë vitesh dhe ky ditar do ta çojë atë në një…

Country:
Genre: Dramë, Mister