"Roar Uthaug"
Tomb Raider (2018)
HD
IMDb: 6.3
119 min

Lara Croft, vajza e ashpër dhe e pavarur e një aventurieri të humbur duhet të testojë veten përtej limiteve të saj kur e gjen veten në ishullin ku është zhdukur…

Country: ,
The Wave (2015)
HD
IMDb: 6.7
105 min

Një gjeolog dhe familja e tij gjenden në mes të një tsunami kur një rezervuar mes malesh shpërthen duke krijuar një dallgë 85 metra të lartë…

Country: ,