"Rob Blackie"
Frontier 2016
Frontier
Frontier

Frontier

Aksion Dramë  2016 Shiko tani
Vlersimi:
Frontier
TMDb: 6.3
45 min

Tregtia e gëzofëve në vitet e fundit të 1700 ishte një kohë lakmie, dhune dhe ambicieje. Kjo histori tregon për një luftë të egër dhe të dhunshme që bëhej për…

Status: Ka mbaruar.
Genre: Aksion, Dramë